Thuis

Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd.

Bedrijfprofiel


HCBL is een belangrijke fabrikant van 3D technologie. Met geïntegreerde oplossingen voor de stereoscopische industrie – van vermaaksector aan onderwijs en sportsector – wij zijn geëngageerd aan het brengen van ware 3D aan elke persoon, huis en organisatie voor de beste ervaring in wereld.
 
De portefeuille van HCBL van producten, de oplossingen en de diensten zijn zowel concurrerend als betrouwbaar. Door open samenwerking met rijpe 3D ontwikkelaars, verdelers, en logistiekpartners, creëren wij te voorziene waarde voor onze klanten, die mensen en innovatie in organisaties van alle vormen en grootte werken te inspireren.
 
Bij HCBL, concentreert de innovatie zich op de behoeften van de klant. Wij die zich op technologische ontwikkelingen concentreren die de stereoscopische voorwaartse industrie drijven. Vandaag opgericht in 2008 van ons bescheiden begin, zijn onze 3D producten gediend meer dan 100 landen en gebieden.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

onze HCBL eerst altijd zijn onderneming in 2008 tot nu, HCBL-het personeel op het concept „ononderbroken innovatie, ononderbroken zelf-verbetering, Reputatie“ aandringt om klanten van de gehele wereld, van het te dienen vandaag establised, hebben wij samenwerkingsverhouding op lange termijn met vele bekende Bioskopen gevestigd en 3D vertoningsfabrikanten, worden onze producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen in de wereld, zoals Europa, Amerika, Australië en Van Azië en de Stille Oceaan, enz. Wij bezitten een goede reputatie van onze klanten. 
HCBL-Fabrieks het Bedrijfswerkingsgebied in binnenlands en in het buitenland, tot nu, wij had deelnemen velen beroemde Tentoonstelling, zoals CineAsia HK, de V.S. 3D CinemaCon, CineEuropeBarcelona, 16de KINO EXPO 2014 Internationaal in St. Petersburg, enz. 

 

Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd. Shenzhen hengchuangbaolai technology co., ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : HCBL

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 30 million-35 million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Circulair gepolariseerde 3D bril voor verkoop Van goede kwaliteit Circulair gepolariseerde 3D bril voor verkoop Van goede kwaliteit Circulair gepolariseerde 3D bril voor verkoop